پیام معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده

دکتر محمد مهدی خطیبی

مدیریت آموزشی دانشکده یکی از زیرمجموعه‌های معاونت آموزشی دانشگاه است که نظارت بر حسن اجرای مقررات، آئین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌های آموزشی، بررسی مستمر فرآیندهای خدمات آموزشی و استفاده بهینه از مجموعه عوامل ارائه دهنده خدمات آموزشی اهمیت این مجموعه را دو چندان نموده است. تلاش این مدیریت و تمامی همکاران که در فرآیند ورود و خروج دانشجویان و دانش آموختگان از ابتدای ثبت نام، حین تحصیل و فراغت از تحصیل ایفای نقش می نمایند، حاکی از آن است که تمامی امور با دقت و حساسیت مضاعف انجام شود. امید است تلاش دست اندرکاران در خانواده بزرگ دانشکده مکانیک دانشگاه سمنان اعم از عضو هیأت علمی، دانشجو و پرسنل دانشگاه منجر به اعتلای بیشتر سطح علمی، توسعه و تقویت تولید علم و افزایش سهم تولیدات علمی و تحقق فرهنگ و معارف اسلامی، تقویت فضایل اخلاقی و ارزشهای انقلاب اسلامی در کشور عزیزمان باشد.

• شماره داخلی:    2361-0233153