افتخارات دانشکده

برگزیده شدن سه عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک در مراسم تجلیل از سرآمدان فرهنگی دانشگاه سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان : مراسم تجلیل از سرآمدان فرهنگی 7خرداد 1403 در محل در تالار دانش دانشگاه سمنان برگزار شد. در این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه و رییس نهاد رهبری و معاونان و مدیران و هیات علمی دانشگاه برگزار شد.

ریاست محترم دانشگاه دانشگاه سمنان جناب آقای دکتر سعد الدین در ابتدا نقش امور فرهنگی در دانشگاه  را بیان نموده، سپس حجت الاسلام والمسلمین دکتر ذوالفقاری لقب به اهمیت فرهنگ و نکاتی در مورد انتخاب سرآمدان و دیگر منتخبان فرهنگی دانشگاه پرداختند. سپس دکتر جبلی جوان معاون دانشجویی دانشگاه نیز سخنرانی مبسوطی در مورد سطوح مربوط به امور فرهنگی در دانشگاه سمنان پرداختند. در انتها با اهدای لوح تقدیر از سرآمدان فرهنگی و دیگر منتخبان فرهنگی تقدیر شد. از دانشکده مکانیک آقای دکتر خوارزمی به عنوان سرآمد فرهنگی سال 1402، آقای دکتر رفعی مربی طرح اندیشه تمدن ساز و فعال فرهنگی، آقای دکتر خالصی رییس کمیته اجرایی تجلیل از سرآمدان فرهنگی دانشگاه و فعال فرهنگی شناخته شدند.

کیانا کاشفی
تهیه کننده: