اطلاعیه

درخواست اطلاعات اعضای هیات علمی و دانشجویان دکتری جهت بانک اطلاعاتی ارزیابان پارک علم و فناوری

با توجه به لزوم شناسایی، معرفی و اعلام اسامی و تخصص اعضای هیات علمی و دانشجویان دکتری به منظور تکمیل بانک اطلاعاتی پارک علم و فناوری برای داوران با تخصص های:

1-    مکانیک  -(سیالات- ساخت و تولید-جامدات و سایر گرایش های مرتبط)

2-    برق کلیه گرایش ها

3-    مهندسی شیمی

4-    متالورژی و مواد کلیه گرایش ها

5-    عمران کلیه گرایش ها

6-    شیمی و فیزیک

خواهشمند است اطلاعات و تخصص اعضای هیات علمی , و دانشجویان دکتری دانشکده مهندسی مکانیک به صورت فایل word تهیه و به ایمیل دکتر آزادی m.azadi.1983@gmail.com‏ ارسال نمایند تا بتوان ارتباط برقرار گردد.

در خصوص طراحی فرم الکترونیکی جهت ارسال به  اطلاعات پایه مانند نام و نام خانوادگی – شماره تماس- ایمیل – زمینه  تخصصی و علایق فعالیت و اطلاعات ذیل مورد نیاز خواهد بود.

• آیا علاقمند به فعالیت در حوزه مالکیت فکری هستید؟
  • آیا تاکنون ثبت اختراع داشته اید؟(اطلاعات در صورت امکان)
  • آیا تاکنون فرآیند ارزیابی را انجام داده اید؟
  • علاقمند به شرکت در دوره های آموزشی مالکیت فکری می باشد؟
  • چنانچه جهت هر ارزیابی یکماه زمان در اختیار داشته باشید امکان ارزیابی چند پرونده را در ماه دارید؟
  • از 1 تا 100 چه امتیازی به پایبندی خود به تعهدات زمان بندی می دهید؟
  • از 1 تا 100 چه میزان به سرچ مسلط می باشید؟