مدیر گروه: دکترسعادت زیرک

به گروه تبدیل انرژی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان خوش آمدید. مراجعه شما به وب‌سایت گروه سبب خرسندی ماست. با مرور بخش‌های مختلف وب‌سایت گروه اطلاعات مختلفی در خصوص اعضای هیأت‌علمی، آزمایشگاه‌ها، زمینه‌های پژوهشی و برنامه درسی گروه به نظر شما خواهد رسید.

این گروه در راستای تحقق مأموریت دانشگاه پذیرای دانشجویان نخبه و مستعد از سراسر کشور در مقاطع تحصیلات تکمیلی بوده و تربیت محققین و مدرسین متخصص و متعهد ازجمله افتخارت این گروه است.
تبدیل انرژی یکی از گرایش‌های مهندسی مکانیک و ازجمله رشته‌های پرکاربرد صنعتی بوده که به تجزیه‌وتحلیل مسائل در زمینه‌های گوناگون نظیر سیالات، انتقال حرارت، احتراق، تبدیل انرژی، هوافضا، تهویه و تبرید، خودرو، محیط‌ زیست و زمینه‌های متعدد دیگر می‌پردازد. گروه تبدیل انرژی با بهره‌گیری از اعضای هیأت‌علمی متخصص در زمینه‌های مختلف در گرایش تبدیل انرژی از دانشجویان نخبه و مستعد جهت ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری دعوت می‌نماید.

ایمیل: s_zirak@semnan.ac.ir

شماره تماس: 31532352-023