جشن ها و برنامه ها
اختتامیه مسابقه نانو ۳۰ و جشن بزرگمهر و مراسم قدردانی از کتابخوان های نوروزی در پنجاهمین سال تاسیس دانشکده مهندسی مکانیک برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی مکانیک: به مناسبت پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان مراسم اختتامیه نخستین مسابقه نانو ۳۰، روز دوشنبه اول اردیبهشتماه ۱۴۰۴، از ساعت ۱۳ تا ۱۵ در تالار دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان برگزار شد. این رویداد به همت نهاد ترویجی نانو دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان و با همکاری انجمن علمی مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان صورت پذیرفت. این مراسم با حضور دکتر رفعی (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سمنان) و دکتر خالصی (مدیر فرهنگی دانشگاه) و با سخنرانی پروفسور ولیپور (رئیس دانشکده مهندسی مکانیک)، دکتر خطیبی (معاون پژوهش و فناوری دانشکده) و دکتر خوارزمی(مشاور فرهنگی و دبیر علمی مسابقه نانو ۳۰) و مهمان ویژه جناب مهندس محمدی، مدیر کارگروه آموزش و ترویج فرهنگ نانو، برگزار گردید.
در ادامه، اعضای کانون موسیقی دانشگاه سمنان با اجرای زنده، فضایی شاد و پویا ایجاد کردند. همچنین در طول برنامه، قرعهکشی اهدای پژوهانه شبکه آزمایشگاهی لبزنت و دوره آموزشی تحلیل دینامیک سیالات با استفاده از نرمافزار سالیدورکس انجام شد و کتابهایی با موضوع فناوری نانو به حضار اهدا شد. در پایان نیز، از برگزیدگان طرح بزرگمهر دانشکده مهندسی مکانیک و مسابقات نانو ۳۰ و کتابخوانی و دانشجویان فعال در برگزاری این رویداد تقدیر به عمل آمد.
لازم به ذکر است طرح بزرگمهر هر ساله به مناسبت هفته پژوهش جهت تقدیر از پایان نامه های برتر، گزارش و پوستر کارآموزی برتر و مقاله برتر و ثبت اختراعات در دانشکده مهندسی مکانیک برگزار می گردد.
نظر دهید